Kakut

Ihastuta juhlavieraasi näyttävällä teemakakulla - leivomme kakut toiveidesi mukaan Loimaan, Forssan, Lounais-Hämeen, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Kakku on yksi yleisin ja tärkein osa juhlapöydän tarjottavia. Kakusta tulee paitsi riittää koko juhaväelle, sen pitää myös hurmata maukkaudellaan ja ihastuttaa ulkoasullaan. 

Kakutar loihtii keittiössään mitä upeimpia kakkuja. Kakkumme ovat aina tuoreita ja niiden maut syntyvät tarkoin harkituista raaka-aineista. Luovuus ja kokemus tekevät jokaisesta kakusta juhlapöydän kruunun. Tuotoksemme vie varmasti maistajansa kielen mennessään. 


Onnistunut kakku on suunniteltu ja valmistettu sinun makusi mukaan

Suunnittelemme ja leivomme jokaisen kakun asiakkaamme toiveiden mukaan. Oli kyse sitten häistä, lasten syntymäpäivistä, rippijuhlista, kastejuhlasta tai vaikkapa polttareista. Kakun muodolla ja maulla ei juuri ole rajoja - se voi olla yhtä hyvin kuohkean marjamoussen täyttämä, suklaan päällystämä, perinteisen kerman kuorruttama tai hurjaakin hurjempi fantasiakakku! Leivomme niin makeat unelmat kuin suolaiset voileipäkakutkin. 

Tilaa meiltä kakku ja varmista juhlasi onnistuminen! Valmistamme niin suurten kuin pientenkin juhlien kakut.   

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *